Revista PokerPlayers.ro

Poker-Players-ro-930-300

Revista Pokerplayers.ro este un produs marca Casino Inside, de o calitate premium care își propune să ofere cititorului cele mai captivante subiecte din fascinanta lume a pokerului intern și internaţional.

Astăzi, pokerul este cel mai popular joc de strategie și inteligenţă şi este jucat regulat atât live cât și online atât pe internet, cât și în cazinourile din întreaga lume.

Jucători de legendă, cum ar fi Doyle Brunson, Stu Ungar sau Johnny Moss au ridicat jocul de Hold’em pe cele mai înalte culmi ale succesului în poker, aceștia fiind urmaţi de jucători emblematici precum Daniel Negreanu, Erik Seidel, Liv Boeree sau John Juanda care continuă să fie ambasadori de excelenţă ai fenomenului poker în toată lumea.

PokerPlayers.ro este un produs de colecţie ce nu-l vei lăsa din mână, o enciclopedie cuprinzătoare de informaţii și sfaturi despre poker ce îi va fi de folos oricărui jucător.

Cititorilor le vor fi descrise cele mai importante turnee de poker din lume, portretele celor mai în vogă jucători de poker, dar vor avea parte și de un adevărat training de poker prin intermediul secţiunilor “Poker Tips” și “Școala de Poker”, cursuri adresate atât persoanelor cu experienţă în jocul de poker, precum și novicilor.

Pokerplayers.ro